Thursday, 2019-01-24, 3:27 PM
Welcome Guest | RSS

Porgrame Yahoo


Fura Avataru ! Ce Mai astepti ?

Secrete Yahoo! Messenger 

Download Yahoo! Messenger 8.1 direct de pe Yahoo!
 DESCARCA

Downlaod Yahoo! Messenger 9.0 Beta direct de pe Yahoo

 DESCARCA

Emoticons-urile ascunse din Yahoo! Messenger
puppy dog eyes - New! :o3 puppy dog eyes - New!
I don't know - New! :-?? I don't know -New!
not listening %-( not listening
pig :@) pig
cow 3:-O cow
monkey :(|) monkey
chicken ~:> chicken
rose @};- rose
good luck %%- good luck
flag **== flag
pumpkin (~~) pumpkin
coffee ~O) coffee
idea *-:) idea
skull 8-X skull
bug =:) bug
alien >-) alien
frustrated :-L frustrated
praying [-O< praying
money eyes $-) money eyes
whistling :-" whistling
feeling beat up b-( feeling beat up
peace sign :)>- peace sign
shame on you [-X shame on you
dancing \:D/ dancing
bring it on >:/ bring it on
hee hee ;)) hee hee
chatterbox :-@ chatterbox
not worthy ^:)^ not worthy
oh go on :-j oh go on
star (*) star
hiro o-> hiro
billy o=> billy
april o-+ april
yin yang (%) yin yang

Restul de emoticon-uri din Yahoo! Messanger
 
 
 

happy :) happy
sad :( sad
winking ;) winking
big grin :D big grin
batting eyelashes ;;) batting eyelashes
big hug >:D< big hug
confused :-/ confused
love struck :x love struck
blushing :"> blushing
tongue :P tongue
kiss :-* kiss
broken heart =(( broken heart
surprise :-O surprise
angry X( angry
smug :> smug
cool B-) cool
worried :-S worried
whew! #:-S whew!
devil >:) devil
crying :(( crying
laughing :)) laughing
straight face :| straight face
raised eyebrow /:) raised eyebrow
rolling on the floor =)) rolling on the floor
angel O:-) angel
nerd :-B nerd
talk to the hand =; talk to the hand
call me - New! :-c call me - New!
on the phone - New! :)] on the phone - New!
at wits' end - New! ~X( at wits' end - New!
wave - New! :-h wave - New!
time out - New! :-t time out - New!
daydreaming - New! 8-> daydreaming - New!
sleepy I-) sleepy
rolling eyes 8-| rolling eyes
loser L-) loser
sick :-& sick
don't tell anyone :-$ don't tell anyone
not talking [-( not talking
clown :O) clown
silly 8-} silly
party <:-P party
yawn (:| yawn
drooling =P~ drooling
thinking :-? thinking
d'oh #-o d'oh
applause =D> applause
nailbiting :-SS nailbiting
hypnotized @-) hypnotized
liar :^o liar
waiting :-w waiting
sigh :-< sigh
phbbbbt >:P phbbbbt
cowboy <):) cowboy
 

Yahoo Messenger 9.0.0.797 Beta - Ultima varianta de Yahoo Messenger 9.0.0.797 Beta . Noua varianta oferita si pe site-ul nostru , yahoo status ,este bineinteles gratuita .Yahoo 9 Beta rezolva bug-urile si erorile yahoo messenger-ului precedent , YM 9 . Incercati ultima varianta de Yahoo Status Messenger , numai pe Yahoo Status !

 

Webcam Record- Vrei sa inregistrezi webcam-ul la yahoo messenger? vrei sa pastrezi un filmulet de pe yahoo cu cineva drag? Acum poti inregistra webcam-ul de yahoo messenger !

 

HYPERIM -HyperIm este cel mai complex program care va ajuta sa va modificati  yahoo status -ul cum vreti , il puteti personaliza sau adauga suport media . HyperIm este un program foarte util pentru Yahoo Status !

 

YAHOO MESSENGER 9 - Download Yahoo Messenger 9 , ultima varianta de yahoo messenger , inbunatatita cu un design modern. Yahoo Messenger 9 va faciliteaza acum discutiile cu prietenii si va ofera noi posibilitati de afisare a yahoo status -ului.

 

IMPORTA CONTACTELE- Vrei sa te muti pe Yahoo Messenger? Ai nevoie de lista veche de contacte cu toti prietenii de pe Addressbook, Outlook, Outlook Express sau W indows Live (MSN) ? Nimic mai simplu , instaleaza programul si muta lista !

 

AFLA IP-UL DE LA YAHOO - De cand vroiai sa afli ip-ul unei persoane? Acum este simplu : Aflarea ip-ului de yahoo se face intr-o clipa.Deschideti executabilul , vorbiti pe mess cu persoana , iar programul va arata automat ip-ul celuilalt. Afla ip-ul persoanei  de pe yahoo si vezi cine e!

 

SCHIMBA LUNGIMEA LA STATUS - Ai limita de caractere la status  ? Urmeaza pasii : 1.Inchide Yahoo 2.Intra in C:Program FilesYahoo!MessengerCache  3.Deschide system.xml in Notepad 4.Gaseste 40  5.Inlocuieste cu 40 cu 100 sau orice valoare  6. Save  7.Start Yahoo  8.Merge pe versiunile mai mici de Yahoo 9.

 

YAHOO MESSENGER CAUTA IN ARHIVA- Cred ca te-ai saturat sa tot cauti o conversatie in arhiva..acum gasesti ce vrei cu acest program , cautand si gasind exact ce-ti doresti !

 

YAHOO MESS PUNE MELODIA LA STATUS - iti schimba yahoo statusul in melodia pe care o asculti la winamp !

 

RED SKIN PENTRU YAHOO MESS - un skin de yahoo pentru cei care iubesc rosul.un skin de culoare rosie foarte simpatic care merita incercat !

 

YAHOO MESSENGER TWEAKER - salveaza parole , grab avatar, customizeaza animatii ,sterge status, sterge reclame si multe altele , un program care nu trebuie sa lipseasca !

 

COW SKIN- Skin amuzant pentru yahoo , schimba interfata plictisitoare de yahoo cu o vaca , este foarte tare , recomand !

 

FAKE STATUS IDLE-[Idle messenger] fake idle, arata idle pentru id-ul vostru chiar daca sunteti la calculator , va ajuta sa va ascundeti de unele persoane sau sa le pacaliti!Fake Idle Messenger

 

AUTO AWAY - auto respond , un program ce raspunde automat , cu un mesaj setat de voi , tuturor celor ce va contacteaza cat timp sunteti plecati de la calculator !

 

1 FEREASTRA PENTRU TOTI- cu acest program poti vorbi intr-o singura fereastra cu cate persoane vrei , GATA cu 100 de ferestre ! in 1 singura ai toate convorbirile !

 

DECODEAZA ARHIVA DE YAHOO - un program foarte bun , care decodeaza arhiva  de mess . Decodeaza arhiva de yahoo  nu necesita instalare , doati click pe el, si vede automat toata arhivele din calc vostru , oricine s-a logat , si toate mesajele , fara nici o parola !Decodeaza arhiva de mess simplu si rapid

 

MULTIMESSENGER -Multimess sau multimessengerul  , un program foarte folosit de catre noi.Foarte simplu , si util ,1 singur fisier , dublu click si deschideti cate yahoo messenger vreti .Multimess va ajuta sa va conectati pe cate id-uri vreti deodata.Folositi cu incredere multimessenger -ul pentru a va conecta de pe mai multe id -uri .

 

SMILEYS -Smileys noi,smileys pentru yahoo , emoticons tari pentru toti.

 

BUZZ SOUNDS - Sunete de Buzz pentru yahoo in romana , foarte comice ,incercati cu incredere !

 

FURA AVATARUL - cu acest program printr-un singur click, se fura  avatarele tuturor celor din lista voastra , foarte simplu si eficient !

 

VEZI WEBCAM YAHOO FARA PERMISIUNE - acum ai sansa sa furi webcam-ul celuilalt fara sa-i ceri permisiune , incearcati !

 

INREGISTREAZA WEBCAM YAHOO - inregistreaza imaginile de la webcam si le face filmulet pentru a-l putea viziona mai tarziu

 

STERGE-TE DIN LISTA CUIVA - te stergi din lista altcuiva de yahoo , foarte util programul !


Yahoo Messenger Portable -Il copiati pe Stick ,are 24 MB , si ruleaza direct de pe stick, nu trebuie instalat .Este ideal pentru cei care folosesc yahoo de la servici,scoala ,etc


Status miscator la Yahoo - (Downloadati programul si urmati instructiunile : Nick cua ban : Adresa ta fara @Yahoo.com , Status moi : Animate - 300 , Mai jos scrii statusul , Bieu Turong : Headphones , Apasati Thay Doi (primul buton)


Faceti sa dispara reclamele de la Yahoo Messenger [foarte util] - salvati fisierul noYMads2.bat , dati dublu click pe el, inchideti si redeschideti yahoo si reclamele de jos au disparut ca prin minune

 

Yahoo Messenger 8 in Romana ! - yahoo mess in limba romana , mai simplu de utilizat .

 

Free Smileys , Emoticons Yahoo Messenger - emoticons pentru yahooo si smileys pentru yahoo

 

Dexrex - este un program gratuit care va pastreaza in siguranta arhivele de Yahoo Messenger.Cu acest program puteti arhiva mesajele,puteti cauta in ele online.

 

Yahoo Messenger Automater 1.0 -un program cu care puteti seta cand si cum sa se chimbe statusul la yahoo , asadar puteti sa puneti ca la ora 10 statusul sa fie bussy iar la 11 sa fie Invisible !

 

Yahoo Messenger pentru Windows Vista ! -  Downloadeaza Yahoo messenger pentru windows vista . Fii la moda cu ultimul si cel mai modern Yahoo messenger vista .

A-PATCH Beta - Acest program permite sa deschideti mai multe yahoo messenger -uri deodata  , un fel de multimessenger, dar care are in plus si o optiune care face reclamele de la yahoo sa dispara !

Noua varianta Beta de Yahoo Messenger 9 ! Yahoo 9 o varianta noua de yahoo ,imbunatatita si multa mai moderna ca cele precedente . Ultimele noutati in materie de Yahoo Mess doar pe Yahoo Status !

Download Yahoo Messenger 8.1 ! - Ultima varianta de yahoo messenger - 8.1 .Fii la curent cu tot ce e nou pe Yahoo Status si instaleaza noua varianta de yahoo mess .